Tapahtumat

Tapahtumakalenteri

Lataa iCal-tiedostona
MAASiFiE-loppuseminaari & Maaseudun liikkumispalvelut -loppuseminaari
torstaina, 11. päivänä toukokuuta 2017,  9:00 -  4:00

VTT järjestää kahden liikkumispalveluita tutkivan hankkeen loppuseminaarit torstaina 11.5.2017, osoitteessa Tekniikantie 1, Espoo.  Tilaisuudet videoidaan, ja linkki etälähetykseen toimitetaan s-postitse niille, jotka ilmoittautumisen yhteydessä valitsevat etäosallistumisen. Ilmoittautuminen 8.5. mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/MaaSiFie_MaaseutuMaaS_11052017.

Aamupäivällä esitellään kansainvälisen CEDR (Conference of European Directors of Roads )-rahoitteisen MAASiFiE-projektin (http://www.vtt.fi/sites/maasifie/) tuloksia mm. MaaS:n (Mobility as a Service) liiketoimintamalleihin, vaikutusarviointiin ja teknologioihin liittyen. Lisäksi esitetään Euroopan MaaS Roadmap 2025 ja suosituksia jatkoaskeleiksi. Hankkeen ovat toteuttaneet VTT, AustriaTech (Itävalta) ja Chalmersin teknillinen yliopisto (Ruotsi), ja tulokset perustuvat näiden maiden työpajoihin, haastatteluihin, Euroopan ja USA:n case-tarkasteluihin sekä globaaleihin kyselyihin.

Iltapäivällä esitellään kansallisen MMM Makera-rahoitteisen maaseudun liikkumispalveluita tutkineen hankkeen (http://www.vtt.fi/sites/maaseutumaas/) tuloksia. Hankkeen tuloksista esitellään mm. : maaseudun liikkumispalveluiden visio, SWOT, ratkaisuehdotuksia, liiketoimintamalleja, lainsäädäntösuosituksia ja suosituksia jatkoaskeleiksi. Hanke on huomioinut liikkujaryhminä niin asukkaat kuin matkailijat. Lisäksi yhteiskunnan korvaamat ja tukemat kuljetukset ovat olleet tarkastelun kohteena. Tulokset perustuvat haastatteluihin sekä alueellisiin työpajoihin Lapissa, Keski-Pohjanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Etelä-Karjalassa. Hankkeen ovat toteuttaneet VTT ja Lappeenrannan teknillinen yliopisto.

Tilaisuuksien aikataulut:

klo 9.00 Kahvitarjoilu ja ilmoittautuminen

klo 9.30 -12.00 MAASiFiE-loppuseminaari

 

13.00 Kahvitarjoilu ja ilmoittautuminen

13.30 -16.00 Maaseudun liikkumispalvelut -loppuseminaari

Paikka VTT, Tekniikantie 1, Espoo

Tiedustelut

Älykkään liikenteen verkosto -
ITS Finland ry
Bulevardi 7, 00120 Helsinki

Toiminnanjohtaja Marko Forsblom
tel. +358 40 514 5100
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

Puheenjohtaja Karri Salminen, CGI
tel. +358 40 544 5151
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

ITS Finland Extranet

Kirjaudu Extranetiin täällä!

Tilaa uutiskirje

ITS sosiaalisessa mediassa

FacebookTwitterLinkedinYoutube