Suomalainen kimppakyytipalvelu PiggyBaggy / CoReorient maineikkaan startup-kisan finaaliin

PiggyBaggy-tavarakimppakyytiä tuottava CoReorient Oy on valittu South by Southwestin SXSW Eco Startup Showcase -kilpailun finaaliin, joka käydään Austinissa, Texasissa 5.-7. lokakuuta 2015.

Maailmankuuluja South by Southwest -tapahtumia on järjestetty vuodesta 1987 ja esimerkiksi sosiaalisen median palvelu Twitter on lanseerattu alunperin SXSW -tapahtumassa. South by Southwest on myös yksi kotimaisen Slush startup-tapahtuman esikuvista. ITS Finlandin jäsen PiggyBaggy/CoReorient on mukana maailmankuulun tapahtuman Eco-osan International -sarjassa.

"Olemme liekeissä! Olen todella ylpeä mahdollisuudesta pitchata tiimimme puolesta SXSW Eco:ssa. Odotan innolla tapaamisia sekä nykyisten että tulevien kumppaneidemme kanssa", CoReorient Oy:n toimitusjohtaja Harri Paloheimo sanoo.

PiggyBaggy-tavarakimppakyytipalvelua tuottava CoReorient Oy kehittää yhteiskunnasta kestävämpää ja tehokkaampaa auttamalla niin kansalaisia, julkista sektoria kuin muita yrityksiäkin parantamaan toimintatapojaan. PiggyBaggy on joukkoistamisella toimiva yhteisöllinen tavarankuljetuspalvelu, jossa ihmiset kuljettavat toisilleen tavaroita arkisten matkojensa ohessa. Näin säästyy aikaa, rahaa ja ympäristön resursseja. PiggyBaggy voidaan myös yhdistää partnereiden e-commerce- ja jakelupalveluihin.

CoReorient Oy on saanut Euroopan Komission Horizon rahoitusta ja on pohjoismaiden neuvoston luonto- ja ympäristöpalkinnon finalisti. Ympäristöpalkinnon saaja valitaan Reykjavikissa 27. lokakuuta 2015.
SXSW Eco tapahtuma kokoaa yhteen yritysjohtajia, sijoittajia, keksijöitä ja suunnittelijoita kehittämään ratkaisuja talouden, ympäristön ja sosiaalisen toiminnan kestävään muutokseen. Tämän vuoden tapahtuman monipuolinen ohjelma liittyy teemoihin: kaupungit, energia + vesi, politiikka, yhteiskuntavastuu, viestintä, muotoilu ja startupit.

South by Southwest -tapahtumissa on Suomesta aiemmin ollut ainakin Iron Sky -elokuva ja yrityksille räätälöityjä pikaviestintäpalveluita kehittävä Ninchat. SXSW Ecoa vietetään viidettä vuotta. Se on vuosien varrella kasvanut päätapahtuman rinnalla omaksi spin-off tapahtumakseen, jossa ei ole aiemmin tiettävästi ollut mukana suomalaisyrityksiä.

"Olemme ylpeitä, että pääsemme nostamaan valokeilaan startuppeja, jotka tarjoavat kaikista uusimpia ja innovatiivisimpia ratkaisuja sosiaalisiin ja ympäristöhaasteisiin", sanoo Carolyn Harrold, SXSW Eco ohjelmajohtaja.

"Tämän vuoden finalistit ovat tähänastisista lupaavimmat ja odotamme innostuneina, mitä ne tuovat konferenssiin ja mihin se johtaa seuraavan vuoden kuluessa."

 

Lisätietoa PiggyBaggystä: www.piggybaggy.com

Lisätietoa SXSW Eco -tapahtumasta: www.sxsweco.com

Tietoa muista SXSW Eco Startup Showcase -kilpailun finalisteista: http://www.sxsweco.com/program/startup-showcase/finalists

 

Lisätietoja:

CoReorient/PiggyBaggyn markkinointipäällikkö Henni Ahvenlampi, +358 45 601 0390, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tiedustelut

Älykkään liikenteen verkosto -
ITS Finland ry
Pieni Roobertinkatu 9 (MOW), 00130 Helsinki

Toiminnanjohtaja Marko Forsblom
tel. +358 40 514 5100
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

Puheenjohtaja Karri Salminen, CGI
tel. +358 40 544 5151
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

ITS Finland Extranet

Kirjaudu Extranetiin täällä!

Tilaa uutiskirje

ITS sosiaalisessa mediassa

FacebookTwitterLinkedinYoutube