ITS Finlandin uutena toiminnanjohtajana aloittaa Marko Forsblom 1.3.2016 alkaen

Marko Forsblom on nimitetty Älykkään liikenteen verkosto - ITS Finland ry:n toiminnanjohtajaksi 1.3.2016 alkaen. Forsblom siirtyy tehtävään Liikenne- ja viestintäministeriön liikenneneuvoksen paikalta.

"On erittäin mielenkiintoista astua tehtävään tilanteessa, jossa isot globaalit megatrendit, kuten kaupungistuminen, ilmastonmuutos ja digitalisaatio muokkaavat yhteiskuntaamme ja haastavat liikennejärjestelmäämme monin eri tavoin. Ja erityisen hienoa uuden tehtävän kannalta on se tosiasia, että liikenteen digitalisaatiolla on iso rooli tässä murroksessa. Muutoksen tuulet näkyvät kaikilla sektoreilla alkaen infran rakentamisesta ja kunnossapidosta aina tietoinfrastruktuurin integroitumiseen osaksi liikkumisen ja kuljettamisen palveluja. Suomella on poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet kääntää tämä globaali murros omaksi hyödykseen. Teknologinen osaaminen yhdistettynä yhteiseen tavoitteeseen antaa erinomaiset eväät onnistumiselle. ITS Finlandin toiminnanjohtajana toivon onnistuvani erityisesti tuon yhteisen tavoitteen löytämisessä ja konkretisoimisessa", kertoo Forsblom.

Sampo Hietanen viettää tänään viimeistä päivää toiminnanjohtajan tehtävissä ja hänet tavoittaa jatkossa yhteystiedoista: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., +358 40 5657 688.

Lisätietoja toiminnanjohtajan vaihtumiseen liittyvissä asioissa antaa ITS Finlandin hallituksen puheenjohtaja Karri Salminen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., +358 40 544 5151.

 

Toivotamme Markon lämpimästi tervetulleeksi vetämään aktiivista työskentelyä verkoston eteen!

 

 

Tiedustelut

Älykkään liikenteen verkosto -
ITS Finland ry
Pieni Roobertinkatu 9 (MOW), 00130 Helsinki

Toiminnanjohtaja Marko Forsblom
tel. +358 40 514 5100
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

Puheenjohtaja Karri Salminen, CGI
tel. +358 40 544 5151
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

ITS Finland Extranet

Kirjaudu Extranetiin täällä!

Tilaa uutiskirje

ITS sosiaalisessa mediassa

FacebookTwitterLinkedinYoutube