Lähde EkoRentin omistajaksi - joukkorahoitus kiihdyttämässä liikenteen vallankumousta

Sähköautojen tuntipohjaista vuokrausta ja yhteiskäyttöä tarjoava EkoRent hakee pääomaa joukkorahoituksella. Avoimella osakeannilla yritys kutsuu kaikki halukkaat omistajikseen ja kerää resursseja vastatakseen markkinoiden vahvaan kysyntään. Kuluvan vuoden aikana EkoRent vahvistaa markkina-asemaansa Suomessa. Pitkän aikavälin tähtäin on ulkomaisisissa megakaupungeissa.

Kasvaneeseen kysyntään ja markkinoilla havaittuihin mahdollisuuksiin tarttumiseksi EkoRent hakee pääomaa joukkorahoituksella. Vastineeksi joukkorahoittajat saavat osakkeita ja ajoaikaa.

“Joukkorahoitus sopii meille erinomaisesti toimiessamme kuluttajabisneksessä. Meillä on jo muodostunut vannoutunut asiakaskunta, jolle haluamme tarjota mahdollisuuden päästä myös yrityksen omistajiksi”, EkoRentin toimitusjohtaja Juha Suojanen toteaa.

Kuluvan vuoden aikana EkoRent kasvattaa palveluverkostoaan pääosin kotimaassa, mutta pitkän aikavälintavoitteet ovat laajentumisessa ulkomaille. Ympäri maailmaa kehitettävät älykästä liikennettä edistävät hankkeet tarjoavat EkoRentille loistavan alustan päästä tulevaisuuden Smart City-metropolien palvelukartoille. Ensimmäiset ulkomaiset EkoRent-palvelut pyritään avaamaan loppuvuodesta 2016.

EkoRent on kehityksen kärjessä liikenteen muuttuessa palvelupohjaiseksi, jolloin omistamista tärkeämpää on käyttöoikeus. Vakiintunut asiakaskunta on ottanut EkoRentin tarjoaman sähköautojen tuntipohjaisen vuokrauksen vuoden aikana omakseen. Yritys laajentaa palveluaan myös yhteisöille: ensimmäiset taloyhtiöiden asukkaille tarjottavat yhteiskäyttöiset sähköautot otetaan käyttöön kevään aikana Espoon Suurpellossa.

Toimitusjohtaja Suojanen kertoo, että yhteiskäyttöiset sähköautot ovat herättäneet etenkin rakennuttajien kiinnostuksen: “Sen lisäksi, että sähköautot nähdään erinomaisena lisäpalveluna asukkaille, ratkaisevat ne tilaongelmia. Yksi yhteiskäyttöinen auto voi korvata helposti jopa 10-15 yksityisautoa,” kertoo Suojanen.

Osoitus yrityksen potentiaalista ja ajan hermolla olemisesta on Cleantech Venture -päivillä saatu tunnustus Suomen kiinnostavimpana yrityksenä kuluttaja-cleantechin alalla.

Joukkorahoituskampanja avataan 9.3.2016. Lähtemällä omistajaksi tuet puhdasta liikkumista ja autat EkoRentiä laajentamaan palveluaan.

 

Lisätiedot:

Juha Suojanen
040 707 1091
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.ekorent.fi

 

Tiedustelut

Älykkään liikenteen verkosto -
ITS Finland ry
Pieni Roobertinkatu 9 (MOW), 00130 Helsinki

Toiminnanjohtaja Marko Forsblom
tel. +358 40 514 5100
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

Puheenjohtaja Karri Salminen, CGI
tel. +358 40 544 5151
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

ITS Finland Extranet

Kirjaudu Extranetiin täällä!

Tilaa uutiskirje

ITS sosiaalisessa mediassa

FacebookTwitterLinkedinYoutube