OHJELMAPÄÄLLIKKÖÄ HAETAAN

Haemme osaavaa ja kehittämishakuista

OHJELMAPÄÄLLIKKÖÄ (PROGRAM DIRECTOR)

rakentamaan Suomen liikennealasta vientivetoista kasvualaa.

Tehtävänäsi on varmistaa liikennealan kansallisen kasvuohjelman tavoitteiden toteutuminen. Ohjelmapäällikkönä vastaat kasvuohjelman toimenpiteiden koordinoinnista, osallistut kasvuohjelman sisällön jatkuvaan kehittämiseen ja olet aktiivisesti rakentamassa yhteistyötä julkisen sektorin, akatemian ja yrityselämän kesken. Arvostamme kokemusta yritysten kansainvälistämisestä ja aktiivista toimintaa eri verkostoissa. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi ovat kasvuohjelman ohjausryhmätahot, alan tutkimuskenttä sekä liikennealan kasvuhakuiset yritykset.

Olet innokas oppimaan uutta ja hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia. Olet valmis tarttumaan asioihin ja viet ne maaliin. Nautit yhdessä tekemisestä ja saat ihmiset innostumaan. Odotamme sinulta:

  • ·soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • ·ymmärrystä liikennealan digitalisaation mahdollisuuksista
  • ·myyntihenkisyyttä
  • ·projektinhallintakykyä
  • ·monipuolisuutta ja joustavuutta
  • ·esiintymis- ja fasilitointitaitoja
  • ·vähintään 10 vuoden työkokemusta
  • ·erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
  • ·kansainvälisen liiketoiminnan ja rahoitusmahdollisuuksien tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan tehtäväkentän Suomen kärkitoimijoita edustavassa ohjelmassa. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi haastavien hankkeiden ja liikennealan kansainvälistymisen parissa.

Työskentelet ITS Finlandin palveluksessa Helsingin ydinkeskustassa. ITS Finland on osallistunut aktiivisesti kasvuohjelman valmisteluun ja on mukana sekä kasvuohjelman ohjausryhmässä että sihteeristössä. Tehtävä on määräaikainen (2+1 vuotta) ja se on yhteisresursoitu.

Lisätietoja: Marko Forsblom, toiminnanjohtaja, ITS Finland ry: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh.+358 40 5145 100.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 10.9.2018 mennessä otsikolla ”Ohjelmapäällikkö” osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.,

 

Liikennealan kansallinen kasvuohjelma 2018-2022

Liikennealan kansallinen kasvuohjelma 2018-2022 kokoaa TEM:n ja LVM:n johdolla yritykset, julkiset toimijat ja tutkimusalan vauhdittamaan alan yritysvetoista kehitystä, kasvua ja kansainvälistymistä. Ohjelma konkretisoi liikenteen digitalisaation mahdollisuudet liikennealan haasteiden selättämisessä, ja auttaa alaa ottamaan oman osuutensa kasvavista kansainvälisistä markkinoista. Kasvuohjelma kokoaa alan keskeiset toimijat yhteisen kansallisen tavoitteen taakse. Lisätietoa kasvuohjelmasta: https://tem.fi/liikenteen-kasvuohjelma

Älykkään liikenteen verkosto – ITS Finland ry

ITS Finland ry on älykkään liikenteen verkosto, jonka jäsenet edustavat laajasti liikennealan älykästä ja kestävää tulevaisuutta rakentavia toimijoita. Verkosto on ainutlaatuinen foorumi valtion, kaupunkien, akatemian ja yritysten yhteiselle tekemiselle tulevaisuuden liikennejärjestelmän kehittämiseksi. Lisätietoa ITS Finlandista: http://www.its-finland.fi/index.php/fi/

Tiedustelut

Älykkään liikenteen verkosto -
ITS Finland ry
Pieni Roobertinkatu 9 (MOW), 00130 Helsinki

Toiminnanjohtaja Marko Forsblom
tel. +358 40 514 5100
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

Puheenjohtaja Karri Salminen, CGI
tel. +358 40 544 5151
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

ITS Finland Extranet

Kirjaudu Extranetiin täällä!

Tilaa uutiskirje

ITS sosiaalisessa mediassa

FacebookTwitterLinkedinYoutube