Finnparkin palvelu valittu Euroopan parhaaksi opastuspalveluksi 2013

Finnparkin Find Your Car -palvelu on valittu Euroopan parhaaksi opastuspalveluksi 2013. Finnpark vastaanotti palkinnon Viscom-messuilla Düsseldorfissa 7.11.2013. Find Your Car -palveluun voi tutustua Tampereen keskustassa sijaitsevassa Finnparkin pysäköintilaitoksessa P-Hämpissä.


FinnparkFindYourCar

Palvelun toiminta perustuu ajoneuvotunnistukseen ja -paikannukseen. Asiakkaat käyttävät palvelua navigointisovelluksella, joka toimii pysäköintihallien palvelupisteissä sijaitsevilla kosketusnäytöillä. Palvelun avulla asiakas löytää reitin takaisin omalle ajoneuvolleen syöttämällä pysäköintilipukkeensa lukijaan. Samasta palvelusta asiakas voi asioimaan lähtiessään etsiä lyhimmät reitit haluamiinsa kohteisiin kuten liikkeisiin, ravintoloihin ja teattereihin.

Digital Signage Best Practice Award, kansainvälinen digitaalisten palveluiden kilpailu, järjestetään Viscom-messujen yhteydessä. Kilpailussa palkitaan käyttäjäystävällisimmät ja tekniikaltaan sekä toteutukseltaan innovatiivisimmat palvelut.

Find Your Car -palvelu on yksi esimerkki Finnparkin uusista palveluista, joita se kehittää helpottamaan asiakkaidensa pysäköintikokemusta. Finnpark kehittää pysäköintiä osana palveluketjua. Aikaisemmin tänä syksynä P-Hämppi on palkittu Euroopan parhaana uutena pysäköintilaitoksena ja vuoden sisävalaistuskohteena.

Finnpark edustaa pysäköintiin liittyvien liiketoimintojen alueella kansainvälistä huippuosaamista. Konsernilla on yli 40 vuoden kokemus pysäköintilaitosten rakennuttamisesta ja ylläpidosta. Pysäköinnin hallintajärjestelmien kehittämistyötä Finnpark on tehnyt jo yli 20 vuoden ajan. Konsernilla on vahva asema toimialan kärjessä ja se kehittää toimintaansa voimakkaasti.

Lisätietoja:

Tami Koivuniemi
Operatiivinen johtaja
Finnpark
puh. 040 832 8323
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.finnpark.fi

Ali Lattunen
Teknologia-asiantuntija
Finnpark
puh. 040 508 6142
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedustelut

Älykkään liikenteen verkosto -
ITS Finland ry
Pieni Roobertinkatu 9 (MOW), 00130 Helsinki

Toiminnanjohtaja Marko Forsblom
tel. +358 40 514 5100
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

Puheenjohtaja Karri Salminen, CGI
tel. +358 40 544 5151
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

ITS Finland Extranet

Kirjaudu Extranetiin täällä!

Tilaa uutiskirje

ITS sosiaalisessa mediassa

FacebookTwitterLinkedinYoutube