Hae projektipäälliköksi Liikenne- ja viestintäministeriöön

Liikenne- ja viestintäministeriö edistää väestön hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä. Huolehdimme toimivista, turvallisista ja edullisista yhteyksistä. Liikenne- ja viestintäministeriössä on haettavana PROJEKTIPÄÄLLIKÖN määräaikainen virkasuhde ajalle 1.1 - 31.12.2014. (työavain 450-106-13).

Määräaikainen virkasuhde on sijoitettu ministeriön yleisen osaston kehittämisyksikköön. Projektipäällikkö työskentelee läheisessä yhteistyössä viestintäpolitiikan ja liikennepolitiikan osastojen kanssa.

Projektipäällikön tehtävänä on jatkaa virtuaalisen ICT-tutkimusverkoston FinICT:n toiminnan käynnistämistä ja vakiinnuttaa se. Hanke on osa liikenne- ja viestintäministeriön älystrategiatyötä eli KIDE-ohjelmaa, jonka tavoitteena on rakentaa Suomen tulevaisuutta edistämällä uuden digitaalisen palvelukulttuurin syntymistä maahamme. (ks. lisätietoja KIDE-hankkeesta http://kideblogi.wordpress.com). Hankkeella on kytkös myös älykkään liikenteen edistämistä tukevan liikenteen virtuaalisen tutkimusverkoston FinTripin työhön.

FinICT:n yleisenä tavoitteena suomalaisen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn lisääminen ICT-tutkimuksen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden kautta sekä yhteiskunnan digitalisaation mahdollisuuksia ja haasteita koskevan tutkimuspohjaisen osaamisen kehittäminen ja systeemisten innovaatioiden edistäminen. Pääasiallisena keinona tavoitteeseen pääsemiseksi on tutkimuksen tekijöiden, rahoittajien ja hyödyntäjien yhteistyön edistäminen.

Projektipäällikön tehtävänä on jatkaa edellä mainittujen toimijoiden verkoston luomista ja kehittää sen toimintaa ja toimintamalleja. Lisäksi tehtävänä on verkoston virtuaalisen toiminnan käynnistäminen, hankkeesta viestiminen ja erilaisten hankkeeseen liittyvien tapahtumien järjestäminen.

Tehtävään ei ole säädetty erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Parhaimmat valmiudet tehtävään antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttaa aikaisempi kokemus verkostojen toiminnasta ja tuntemus ICT-alan tutkimus- ja innovaatiotoiminnasta. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä ja halua tehdä uusia asioita uudella tavalla ja oma-aloitteisesti, hyviä viestinnällisiä taitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävä on sijoitettu ministeriön palkkausjärjestelmän vaativuustasoon 12 (4 205,09 euroa/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa lisää, joka voi olla enintään 50 prosenttia tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Lisätietoja:

Juhani Damski
Kehittämisyksikön päällikkö, liikenneneuvos 
puh. 050-347 1500, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

Kirsi Miettinen
Viestintäpolitiikan osaston internetpalvelut –yksikön päällikkö, lainsäädäntöneuvos 
puh. 0400-719629, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Liikenne- ja viestintäministeriölle osoitetut hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 25.11.2013 klo 16.15 käyttäen ensisijaisesti sähköistä hakulomaketta osoitteessa www.valtiolle.fi. Työavain 450-106-13 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Tarvittaessa hakemukset voi osoittaa ministeriön kirjaamoon, osoite Eteläesplanadi 16, 00130 Helsinki.

Tiedustelut

Älykkään liikenteen verkosto -
ITS Finland ry
Pieni Roobertinkatu 9 (MOW), 00130 Helsinki

Toiminnanjohtaja Marko Forsblom
tel. +358 40 514 5100
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

Puheenjohtaja Karri Salminen, CGI
tel. +358 40 544 5151
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

ITS Finland Extranet

Kirjaudu Extranetiin täällä!

Tilaa uutiskirje

ITS sosiaalisessa mediassa

FacebookTwitterLinkedinYoutube