Infotriplan standardoidut palvelutuoteratkaisut monipuolistuvat

Infotripla vahvistaa rooliaan Suomen johtavana liikenteen standardoitujen tietopalveluiden tuottajana tuomalla markkinoille uudet vallitseviin sääolosuhteisiin tai ajokeleihin perustuvat huonon ajokelin varoitustiedotteet.

Varoitustiedotteet ovat käytettävissä Datex2 -standardin mukaisina palvelurajapintatuotteina ja alkuvaiheessa ne kattavat Suomen päätieverkon. Tiedotteet mahdollistavat liikkumista tukevien palveluiden liikenneturvallisuutta parantavien ominaisuuksien kehittämisen, joihin tähdätään mm. uusissa koko Eurooppaa koskevissa direktiivimäärityksissä. Palvelurajapintatuotteiden sisältöä on jatkossa tarkennettavissa esimerkiksi kaupunkiseutujen tiedoilla.

Infotripla haluaa tehdä osansa edistääkseen turvallisempaa ja vähempihäiriöistä liikennettä.
Lisätietoa www.datex2.fi

 

keli-uutinen

Infotriplan rajapintatietotuotteet kokeilukäytöön kumppaneille

Infotripla on tuonut vuoden 2014 alusta tuottamansa palvelurajapintatuotteet koekäyttöön kumppaneille ja palveluiden kehittäjille. Tuotteet ovat saatavissa määräajaksi ns. free for development -sopimuksella liiketoimintaan tähtääviin kehityshankkeisiin. Ota yhteyttä ja monista tuotteesi maailmalle standardirajapintojen avulla!

Infotripla mukana Soneran älyliikenneoperaattorimallissa

TeliaSonera Finland esittäytyi viime vuoden lopulla uuden kehittyvän älyliikennemarkkinan palveluoperaattorina. Palveluissa yhdistyvät TeliaSoneran sekä sen avainkumppaneiden Infotripla Oy:n ja Tieto Oyj:n vahvuudet. Lue lisää.

 


 

Infotripla on suomalainen liikenteen ja liikkumista tukevien palveluiden ja järjestelmien vahva edelläkävijä. Yrityksemme on ollut yli 10 vuotta aktiivisesti luomassa ja kehittämässä suomalaista älyliikenneosaamista yhdessä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa.

 

Tiedustelut

Älykkään liikenteen verkosto -
ITS Finland ry
Pieni Roobertinkatu 9 (MOW), 00130 Helsinki

Toiminnanjohtaja Marko Forsblom
tel. +358 40 514 5100
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

Puheenjohtaja Karri Salminen, CGI
tel. +358 40 544 5151
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

ITS Finland Extranet

Kirjaudu Extranetiin täällä!

Tilaa uutiskirje

ITS sosiaalisessa mediassa

FacebookTwitterLinkedinYoutube