Mediamobile sopimukseen Volvo Carsin kanssa

Euroopan johtava lähetetyn liikennetiedon tuottaja Mediamobile on allekirjoittanut sopimuksen Volvo Cars:n kanssa, jonka myötä euroopanlaajuisen V-Traffic -palvelun tiedot tulevat kaikkiin tehdasasenteisiin navigointilaitteisiin. Sopimus sisältää alkuvaiheessa elinkäiset liikennetiedot 12 Euroopan maahan ja uusia maita suunnitellaan sopimukseen liitettäväksi tulevaisuudessa.

Volvo Carsille on jo ruotsalaisesta alkuperästä johtuen ollut selvää, miten eri tienkäyttäjien tarpeet vaihtelevat maasta riippuen. Liikenneturvallisuus Pohjoismaissa ja vaikeissa ajo-olosuhteissa eroaa merkittävästi eteläisen Euroopan ruuhkaisista teistä, missä pelkkä matkan sujuvuus ja aika ratkaisevat.

Varmistaakseen eri maiden autoilijoita parhaiten palvelevan liikennepalvelun, Volvo on valikoinut V-Traffic RDS-TMC Europen, joka tarjoaa aidosti paikallisen liikennetietopalvelun Euroopan laajuisesti. V-Traffic tarjoaa korkealaatuista, elinkäistä*1 ja käytöltään veloituksetonta*2 liikennetietoa - jopa maiden rajoja ylitettäessä. Näin Volvo auttaa kuljettajia välttämään liikennehäiriöitä sekä lisäämään mukavuutta ja turvallisuutta tiellä.

V-Traffic RDS-TMC -palvelu kertoo kuljettajalle reaaliaikaisesti esteistä ja häiriöistä tiellä, kuten onnettomuuksista, tietöistä, tiesuluista, ruuhkista ja huonoista ajo-olosuhteista. Volvon navigointijärjestelmä laskee parhaan reitin ja saapumisajan annettujen liikennehäiriöiden ja liikenteen sujuvuuden perusteella.

"Volvo Cars voi nyt tarjota huippulaatuista liikennetietoa autoilijoilla halki koko Euroopan." sanoo Petter Djerf, Mediamobilen Volvon Key Account Director.

Uusi V-Traffic RDS-TMC Europe on tehdasasenteinen palvelu, joka toimii koko auton eliniän*2 ja täydentää jatkossa myös erinomaisesti erilaisia Connected-pohjaisia navigointijärjestelmiä tietyissä automalleissa. RDS-TMC:n radiotaajuuksia hyödyntävän palvelun ja Internetin kautta jaettavan tiedon muodostama hybridi tarkoittaa autoilijoille jatkuvaa olennaisen liikennetiedon saatavuutta kaikkina aikoina, riippumatta vaihtelevasta mobiiliverkon tasosta.

V-Traffic RDS-TMC Europe on Mediamobilen yhteistyössä kehittämä palvelu, muut yhteistyökumppanit ovat Be-Mobile, Trafficmaster, Infoblu, TrafficNav.

Lisätietoa:

Matti Seimola, Sales & Marketing Manager Finland, Mediamobile
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 50 37964 33

 

1* Palvelu toimii niin kauan kuin V-Traffic RDS-TMC (vrt. FM radioverkko) lähetys on maassa käytössä.
2* Palvelun käytön mahdollistava lisenssi on osa auton ostohintaa eikä käytöstä veloiteta erikseen.

 

Tiedustelut

Älykkään liikenteen verkosto -
ITS Finland ry
Pieni Roobertinkatu 9 (MOW), 00130 Helsinki

Toiminnanjohtaja Marko Forsblom
tel. +358 40 514 5100
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

Puheenjohtaja Karri Salminen, CGI
tel. +358 40 544 5151
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

ITS Finland Extranet

Kirjaudu Extranetiin täällä!

Tilaa uutiskirje

ITS sosiaalisessa mediassa

FacebookTwitterLinkedinYoutube