Semel ja Halda yhdistävät voimansa - Yrityskaupalla Semel tähtää Pohjoismaiden suurimmaksi taksien järjestelmätoimittajaksi

Semel Oy on ostanut yli sata vuotta alalla toimineen ruotsalaisen Halda AB:n 30.3.2015 tehdyllä kaupalla. Yrityskaupan avulla Semel tähtää voimakkaaseen kasvuun Pohjoismaiden markkinoilla.
- Haluamme olla Pohjoismaiden johtava toimittaja taksijärjestelmissä. Uskomme, että tehdyllä kaupalla saavutetaan hyvinkin pian synergiaetuja ja kasvua myös tärkeästä Skandinavian alueesta, kertoo Semel Oy:n toimitusjohtaja Börje Nummelin.

Halda AB omaa erittäin pitkän kokemuksen taksialalla ja on tuonut markkinoille hyväksi todettuja ratkaisuja, jotka toimivat myös vapautetuilla markkinoilla

- Kaksi kotimarkkinoillaan vahvaa yritystä voivat oppia paljon toisistaan. Halda on viime vuosina kehittänyt erinomaisia ratkaisuja taksialalle ja uutena omistajana Semel täydentää tämän vahvalla maksuliikenneosaamisellaan, sanoo Bengt Carlsson, Halda AB:n hallituksen puheenjohtaja.

Tämän yrityskaupan myötä yhdistetään yhtiöiden osaamiset sekä kokemukset ja saadaan käyttöön vieläkin kattavammat tuotekokonaisuudet, minkä johdosta Semel pystyy vankistamaan edelleen asemaansa taksiteknologian edelläkävijänä.

 

Semel Oy on vuonna 1971 perustettu yritys, jonka pääkonttori on Vantaalla, toimipisteet Tallinnassa ja Tukholmassa. Semel Oy toimittaa mobiilikäyttöön soveltuvia tietojärjestelmiä ja ohjelmistoja sekä toimii ohjelmisto- ja järjestelmäintegraattorina vaativissa mobiilijärjestelmähankkeissa. Semelin ylläpitämien taksiliikenteen maksujärjestelmien läpi kulkee pelkästään Suomessa 20 miljoonaa maksutapahtumaa vuodessa.

Halda AB on vuonna 1887 perustettu yritys, jonka pääkonttori on Västeråsissa, Ruotsissa. Halda AB on ollut yksi johtavista taksamittaritoimittajista Pohjoismaissa, jonka erityisosaaminen on laajentunut myös liikenteen ohjaamiseen ja optimointiin.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Börje Nummelin, Semel Oy, puh 0400 402 834, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tiedustelut

Älykkään liikenteen verkosto -
ITS Finland ry
Pieni Roobertinkatu 9 (MOW), 00130 Helsinki

Toiminnanjohtaja Marko Forsblom
tel. +358 40 514 5100
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

Puheenjohtaja Karri Salminen, CGI
tel. +358 40 544 5151
etunimi.sukunimi (at) its-finland.fi

ITS Finland Extranet

Kirjaudu Extranetiin täällä!

Tilaa uutiskirje

ITS sosiaalisessa mediassa

FacebookTwitterLinkedinYoutube