Dynniq on Suomessa ainutlaatuinen toimija: pystymme tarjoamaan ja integroimaan kaikki liikenteen sähköistyksessä ja automaatiossa tarvittavat palvelut.

 

Osana kansainvälistä Dynniqia tuomme Suomen liikenteeseen huippuluokan älyliikenteen osaamista. Pystymme toimimaan infrahankkeissa sekä asiakkaan konsulttina ja suunnittelijana että toteuttamassa projekteja käytännössä.

Moderni liikenne rakentuu antureista, kameroista, tutkista, sääasemista, valaistuksesta, opasteista ja niitä yhteen sitovista tietoverkoista ja kaiken taustalla toimivasta älystä ja sen tuottamasta datasta. Teemme liikenteestä turvallisempaa ja sujuvampaa, jolloin liikkuminen myös kuluttaa vähemmän energiaa ja päästöt vähenevät.

Nykyisen Dynniqin historia Suomessa alkoi jo vuonna 1972, jolloin perustettiin tieliikenteen sähköurakointiin erikoistunut Suomen Sähkörakennus Oy. Toinen merkittävä askel oli suunnittelutoimisto YSP:n perustaminen vuonna 1984. Kolmas tukijalka, liikenteen ohjaus tuli mukaan kun Peek Traffic Finland perustettiin 2009. Nyt kaikki osat kehittävät sujuvaa ja turvallista liikennettä osana kansainvälistä Dynniqia.

Dynniq Finlandin ja YSP:n emoyhtiö on 13 maassa toimiva Dynniq Group, joka työllistää kansainvälisesti noin 1600 ihmistä. Dynniqin juuret ulottuvat vuonna 1929 perustettuun Nettenbouw-yhtiöön, joka toteutti jo 1930-luvulla Hollannin ensimmäiset katuvalaistukset.

Pitkä historia ja kansainvälinen teknologiaosaaminen tuovat meille ongelmanratkaisukyvyn, parhaat teknologiaratkaisut ja osaamisen, jolla integroidaan yhteen sekä liikenteen infrastruktuuri että sen käyttäjät. Liikenteessä näet meidät oikeaan aikaan syttyvinä vihreinä valoina, sujuvana liikenteenä ja esimerkiksi hiljaisina hetkinä himmenevinä, energiaa säästävinä valoina.

Lisätietoa yrityksestä ja yhteystietoja on saatavilla Dynniqin nettisivuilta.