Dynniq Finland on johtava älykkään liikenteen ohjaus- ja valvontajärjestelmien sekä julkisen valaistuksen toimittaja Suomessa ja kansainvälisesti.

 

Dynniq Finland on osa kansainvälistä Dynniq Group -yhtiötä, jolla on toimipisteitä mm. Hollannissa, Englannissa, Puolassa, Kroatiassa, Ruotsissa, Tanskassa sekä Suomessa

Olemme dynaaminen, luotettava ja innovatiivinen korkean teknologian yritys. Dynniq Finland on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita, ympäristöystävällisiä sekä kustannustehokkaita älykkään liikenteen ja julkisen valaistuksen kokonaisratkaisuja. Palvelumme kattavat laitteiden ja järjestelmien suunnittelun, ohjelmointityöt, asennukset, käyttöönoton sekä huolto- ja ylläpitopalvelut. Palveluun kuuluu myös tuotteiden ja järjestelmien elinkaari- ja hallintapalvelut.

Toiminta-alueemme on koko Suomi ja olemme alallamme maamme merkittävimpiä toimijoita. Dynniq Finland Oy:n päätoimipaikka sijaitsee Keminmaalla, lisäksi yrityksellämme on toimipisteet Vantaalla, Loimaalla ja Jyväskylässä.

Yrityksemme palveluksessa on yli 30 alan ammattilaista Suomessa ja koko Dynniq konsernin palveluksessa maailmanlaajuisesti on yli 1800 työntekijää.

 

Lisätietoa yrityksestä ja yhteystietoja on saatavilla Dynniqin nettisivuilta.