Älyliikenne kuuluu kaikille 2.0

Päiväys ja aika
Date(s) - 21.01.2021
12:30 - 15:30

Kategoriat Ei Kategoriat


Älyliikenne kuuluu kaikille 2.0 -tapahtuma 21.1.2021 kokoaa liikenteen päättäjät sekä asiantuntijat ja kaikki entistä inklusiivisemmasta liikenteestä kiinnostuneet keskustelemaan, miten uudet älykkäät palvelut voivat parantaa liikenteen ja liikkumisen tasa-arvoisuutta.

Iltapäivän kestävässä webinaarissa ja työpajassa tunnistetaan erilaisten liikkujaryhmien erityisiä tarpeita ja haasteita sekä ideoidaan uusia ratkaisuja, joita tulisi kokeilla käytännössä osana Jätkäsaaren älyliikenteen kokeilutoimintaa. Webinaariosuudessa kuullaan monipuolisesti näkökulmia erilaisten ryhmien liikkumisesta ja siihen liittyvistä haasteista ja ratkaisuista. Tätä seuraa työpajaosuus, jossa osallistujat pääsevät työstämään erilaisten ihmisten liikkumisen haasteita ja tunnistamaan niihin ennakkoluulottomasti uusia älykkäitä ja digitaalisia ratkaisuja. Työpajan tuloksia hyödynnetään Jätkäsaari Mobility Lab -hankkeessa liikennekokeilujen suunnittelussa.

Tapahtuman järjestää Mobility Launchpad / Jätkäsaari Smart Mobility -hanke yhdessä Forum Virium Helsingin hankkeiden Jätkäsaari Mobility Lab ja Vähähiilisyyttä tukevat dronepalveluratkaisut Etelä-Suomessa sekä ITS Finlandin kanssa. Ilmoittaudu mukaan Forum Viriumin sivuilla – tässä tapahtumassa opit taatusti jotain uutta!

Tapahtuma on suunnattu kaikille yrityksille, asiantuntijoille ja erityisryhmien edustajille, jotka haluavat kehittää tasa-arvoista ja inklusiivista liikennettä. Tapahtuma on jatkoa reilu vuosi sitten järjestetylle Älyliikenne kuuluu kaikille -tapahtumalle.