Liikennealan kestävän kasvun ohjelman valmistelun työpajat kesäkuussa

Päiväys ja aika
Date(s) - 10.06.2020
00:00

Kategoriat Ei Kategoriat


Olemme käynnistäneet työn Liikennealan kansallisen kasvuohjelman 2018-2020 päivittämiseksi Liikennealan kestävän kasvun ohjelmaksi.

Liikennealan kansallisen kasvuohjelman 2018–2022 lähtökohtana on, että tutkimusala, julkinen ja yksityinen sektori edistävät yhdessä toimialan yritysvetoista kehitystä, kasvua ja kansainvälistymistä. Ohjelman painopiste on yrityslähtöisten ekosysteemien ja asiakastarpeista lähtevien palvelujen kehittämisessä.

Kasvuohjelma muodostaa useat eri ministeriöt ja alan toimijat yhdistävät ja laaja-alaisia toimenpidekokonaisuuksia sisältävät puitteet liikennealan kehittämiselle. Kasvuohjelma päivitetään nyt Liikennealan kestävän kasvun ohjelmaksi ja tarkastelussa ovat erityisesti alan toimintaympäristön muutos sekä tiekartan päivitys. Työssä tuomme erityisesti ekologiset, taloudelliset ja sosiaaliset kestävyystavoitteet sekä kiertotalouden näkökulmat mukaan toimenpiteisiin. Tavoitteena on vauhdittaa kasvuohjelman toimeenpanoa ja sektorin kestävää kasvua tulevina vuosina. Päivitetty ohjelma julkaistaan vuoden 2020 loppupuolella.

Nyt haluamme kuulla sidosryhmien näkökulmia tiekartan sisältöjen päivittämiseksi ja tätä varten järjestämme kolme eri virtuaalityöpajaa 10.6., 17.6. ja 24.6. klo 14.30-17.00.

Lue lisää oheisesta kutsusta ja ilmoittaudu mukaan työpajoihin!