Keskuskauppakamari Suuri liikennepäivä

Suuri liikennepäivä

Päiväys ja aika
Date(s) - 28.09.2021
12:00 - 18:30

Kategoriat


Liikenteen digitalisaatiosta kestävää kasvua ja vihreää vientiä

Liikenneala on merkittävä strategisen kasvun ja viennin toimiala, joka on ennennäkemättömässä murroksessa liikenteen viherryttämisen ja digitalisaation myötä.

Keskuskauppakamarin järjestämässä Suuressa liikennepäivässä pureudutaan siihen, kuinka uusilla digitalisaatioratkaisuilla vähennetään liikenteestä aiheutuvia päästöjä, tehostetaan logistiikkaa ja saadaan henkilöliikenteeseen uusia palveluja. Uusilla ratkaisuilla myös luodaan Suomessa toimiville yrityksille markkinoita ja kiihdytetään Suomen digivihreää vientiä. Haluamme nostaa Suomen Euroopan johtavaksi liikennemarkkinaksi niin, että Suomi ja suomalaiset yritykset hyötyvät meneillään olevasta murroksesta.

Päivän ohjelmassa luvassa asiantuntijapuheenvuoroja ja keskusteluja. Puhujina mm. kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari, kansliapäällikkö Minna Kivimäki, liikenne- ja viestintäministeriö sekä toimitusjohtaja Pertti Korhonen, Traffic Management Finland. Päivän vetäjänä toimii toimittaja, tuottaja Baba Lybeck.

Tapahtumaan on mahdollista osallistua paikan päällä Clarion Jätkäsaaressa tai etäyhteyden välityksellä.

Tilaisuus alkaa verkostoitumislounaalla klo 12-13 ja päättyy cocktail-tilaisuuteen n. klo 17-18.30.

Tutustu ohjelmaan Keskuskauppakamarin tapahtumasivulla!

Erikoishinta tapahtumaan ITS Finlandin jäsenyrityksille

ITS Finland on kumppanina Suuressa liikennepäivässä. Jäsenenämme saat alennusta tapahtuman pääsylipun hinnasta ja voit osallistua tapahtumaan hintaan 350 € + alv 24 % / osallistuja paikan päälle tapahtumaan tai livestriimiin. Jäsenhinta on voimassa tapahtumaan asti. Saat jäsenhinnan tapahtumalle ilmoittautumalla mukaan tästä linkistä.