Praha

Webinaari: Vientiä liikenteestä, Tšekki ja Slovakia

Päiväys ja aika
Date(s) - 23.03.2022
09:00 - 10:00

Kategoriat


Tšekki ja Slovakia ovat nopeasti kasvavia talouksia, joilla on merkittäviä tavoitteita sekä vihreän siirtymän että digitalisaation osalta. Muun muassa investoinnit liikenteen sähköistymiseen, digitaalisiin ratkaisuihin ja raideliikenteeseen tarjoavat mielenkiintoisia mahdollisuuksia suomalaiselle osaamiselle.

Keskuskauppakamari, Suomi-Keskisen Itäeuroopan maiden kauppayhdistys ja älykkään liikenteen verkosto ITS Finland järjestävät tiiviin infotilaisuuden 23.3.2022 klo 9 – 10 Tšekin ja itäisen Keski-Euroopan markkinoista liikenteen näkökulmasta. Tilaisuus järjestetään yhdessä Business Finlandin ja Suomen Prahan suurlähetystön kanssa.

Ilmoittaudu mukaan

Tilaisuus järjestetään Teams-webinaarina ja on osallistujille maksuton. Varaa paikkasi ilmoittautumalla mukaan 20.3. mennessä!

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma

Johdanto liikenteen vientimarkkinoihin, Päivi Wood, johtava liikenne-ja elinkeinopolitiikan asiantuntija, Keskuskauppakamari

Katsaus itäisen Keski-Euroopan mahdollisuuksiin, Mika Lautanala, kansainvälisen toiminnan erityisasiantuntija, Suomen suurlähetystö, Praha

Traffic related market in Czech Republic, Jan Kučírek, Manager, Mobility Sector, Czech Invest

Business Finlandin viennin työkalut, Ilkka Homanen, Head of Smart Mobility and Batteries from Finland, Business Finland

Vientiklinikka – keskustelua markkinasta