Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen kasvupolku®

HAKU KÄYNNISSÄ!

”Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen” -kasvupolulle haku on nyt käynnissä. Mukaan voivat hakea kaikki yritykset, jotka innovoivat tuotteita ja palveluja älykkään kaupungin ja liikenteen kehittämiseksi.

Kasvu Open on valtakunnallinen yritysten sparrausohjelma, joka tarjoaa maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. Kasvu Open -sparraukseen osallistuu vuosittain satoja kasvuyrityksiä. Sparrausten idea on yrityksen liiketoiminnan kehittäminen. Teemoja ovat esimerkiksi: yrityksen markkinointi, rahoitus, kansainvälistyminen ja ulkomaankauppa. Sparraajina toimivat vapaaehtoiset kasvun asiantuntijat.

Kaupunkien osalta haussa ovat esimerkiksi uudet älykkäät energiaratkaisut, käyttökokemusta parantavat ratkaisut, kiinteistöautomaatiot, kaupunkidata sekä kiinteistön ja infran huolto.

Liikenteen osalta haussa ovat esimerkiksi uudet liikkumisen palvelut, uudet teknologiat, toimialarajoja rikkovat yritykset, datapohjaiset innovaatiot, liikenteen uudet energiaratkaisut, sähköinen liikenne ja mittarointi/anturointi jne.

Kasvupolulle valitaan mukaan 30 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä. Kaikille mukaan hakeneille ilmoitetaan valinnoista haun päätyttyä.

Kasvupolun parhaat etenevät valtakunnalliseen KasvuOpen finaaliin, jossa tarjolla runsaasti näkyvyyttä ja mielenkiintoisia palkintoja.Kasvu Open -kausi huipentuu Kasvu Open Karnevaaliin 28.-29.10.2020 Jyväskylässä.

Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen Kasvupolulle voi hakea mukaan 11.3.2020 saakka. Hakeminen kasvupolulle oheisen linkin kautta:

https://kasvuopen.fi/kasvupolut/tulevaisuuden-kaupunki-liikkuminen-kasvupolku/