Liikennealan virtuaalikongressi “Green and Smart Recovery – Mobility 2.0”

11.6.2020
Suomi

Olemme toteuttamassa liikennetoimialan yhteisen virtuaalikongressin, jossa keskitytään kestävien ja älykkäiden ratkaisujen mahdollisuuksiin koronaviruksen jälkeisen jälleenrakennuksen aikana.

Olemme toteuttamassa liikennetoimialan yhteisen virtuaalikongressin, jossa keskitytään kestävien ja älykkäiden ratkaisujen mahdollisuuksiin koronaviruksen jälkeisen jälleenrakennuksen aikana. Virtuaalikongressi suunnataan pääasiassa eurooppalaisille kuulijoille. Tavoitteena on korkealaatuinen kansainvälinen kongressi, jossa Suomea ja suomalaista osaamista tuodaan esille sopivassa määrin PPP-hengessä.

Kongressin yläteemana ”Green & Smart Recovery”.

Puhujakaartissa tavoittelemme alan vetovoimaisimpia esiintyjiä niin julkiselta kuin yksityiseltäkin sektorilta. Samalla kyseessä on kuitenkin myös uuden kokeilua eli pyritään pitämään myös jonkinlainen rentous tekemisessä. Eli etenemme tosissaan, mutta ei liian totisina.

Kongressi järjestetään 11.6.2020. Tarkempaa tietoa ja rekisteröityminen täältä.

Toteutuksen rahoittajina toimivat Business Finland, Helsingin kaupunki, Tampereen kaupunki, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, Väylävirasto ja ITS Finland.

Mahdollisuus osallistua EXPO-osioon

Expo -osio toteutetaan teemakohtaisina yhteisosastoina, joilla kaikilla useampia toimijoita. Teemoja / osastoja muokataan yritysten intressien pohjalta.

EXPO-alueen on myös tarkoitus jäädä pysyväksi virtuaaliseksi näyttelytilaksi suomalaisten ratkaisujen esittelemiseen.

Tarkempia tietoja EXPOsta löydät tästä esityksestä ja ilmoittautumaan osastolle pääset tästä.

Jaa sivu eteenpäin

Lisää tapahtumia