Roadmap to Success: Investment Prospects in Middle Eastern Mobility and Transport Sector, webinar 22.8.2024

22.8.2024
Suomi, ISMEF, Webinaari

Ilmoittaudu webinaariin, jossa perehdymme liikkumisen ja liikenteen mahdollisuuksiin Arabiemiirikunnissa ja Saudi-Arabiassa 20.8.2024 mennessä!

Webinar 22.8.2024: Opportunities in the UAE and KSA markets

Uusia Mahdollisuuksia Liikkumisessa ja Liikenteessä: Näkymiä Arabiemiirikunnista ja Saudi-Arabiasta

Ilmoittaudu webinaariin, jossa perehdymme liikkumisen ja liikenteen mahdollisuuksiin Arabiemiirikunnissa ja Saudi-Arabiassa 20.8.2024 mennessä! Webinaari on englanninkielinen.

Webinaari järjestetään yhteistyössä ITS Finlandin, ITS Estonian ja Glasgow Consulting Groupin Arabiemiirikunnissa toimivan markkina-asiantuntijan kanssa. Tapahtumassa käsitellään alueen liiketoimintakulttuurin erityispiirteitä ja tarjotaan käytännönläheisiä näkemyksiä konkreettisten casestudiesien avulla. Osallistumalla saat arvokasta tietoa keskeisistä toimijoista, tulevien hankkeiden aikatauluista ja siitä, miten voit asemoida yrityksesi menestymään näillä markkinoilla.

Ohjelma

Aika:   22.8.2024 klo 9.00 – 10.30
Paikka:  Teams

9.00     Webinar opening, ITS Estonia
9.10     Mobility and transport sector opportunities in the UAE & KSA,
            Vishal Pandey, Glasgow Research and Consulting
9:50     Case introduction, TBC Estonia
10:05   Case introduction, TBC Finland
10:20   Q&A 
10:30   Webinar ends

Hyödynnä tilaisuus ja ilmoittaudu webinaariin, jotta pysyt ajan tasalla ja voit edistää yrityksesi kasvua Lähi-idän kukoistavilla markkinoilla!

Tuki: B2B-tapaamisten järjestämiseen Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Saudi-Arabian markkinoilla

ISMEF -projekti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suomalaisille ja virolaisille yrityksille laajentaa liiketoimintaansa Yhdistyneiden arabiemiirikuntien (UAE) ja Saudi-Arabian (KSA) markkinoille.

Arabiemiirikunnista käsin toimiva Glasgow Research and Consulting tukee yrityksiä tunnistamalla ja valitsemalla potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita näillä markkinoilla. ISMEF-projektin avulla saat:

  • Räätälöityä markkinatietoa, joka on kohdistettu vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarjoamaa. Tämä auttaa sinua tunnistamaan parhaiten soveltuvat liiketoimintamahdollisuudet ja suuntamaan ponnistelusi oikein.
  • Paikallista asiantuntemusta, joka on korvaamatonta liiketoiminnan harjoittamisessa UAEja KSA.
    Ymmärrämme näiden markkinoiden erityispiirteet ja autamme sinua navigoimaan niiden monimutkaisissa liiketoimintaympäristöissä.
  • Listan 5–7 potentiaalisesta kumppanista ja asiakkaasta, jotka ovat valittu huolellisesti vastaamaan yrityksesi tarpeita ja tavoitteita. Tämä lista tarjoaa sinulle arvokasta tietoa ja kontakteja, jotka voivat johtaa merkittäviin liiketoimintamahdollisuuksiin.
  • Kolme tapaamista (kasvotusten tai verkossa), jotka järjestetään puolestasi. Näiden tapaamisten avulla voit suoraan keskustella potentiaalisten kumppanien ja asiakkaiden kanssa, mikä nopeuttaa liiketoimintayhteyksien luomista ja mahdollistaa syvemmät keskustelut yhteistyöstä.

Hyödynnä ISMEF-projektin tarjoamat edut ja astu mukaan UAEja KSAkukoistaville markkinoille. Tämä on erinomainen tilaisuus laajentaa yrityksesi kansainvälistä toimintaa ja saavuttaa uusia kasvun mahdollisuuksia Lähi-idässä.

Lisätietoja:
ISMEF on Euroopan unionin osarahoittama Interreg Central Baltic Programme 2021-2027 -hanke.

Jaa sivu eteenpäin

Lisää tapahtumia