Space in ITS by Women in ITS 2.11.2022

2.11.2022
Suomi

Kutsu sinulle ja kollegallesi Space in ITS by Women in ITS 2.11.2022 Avaruus on uusi megatrendi ja myös liikennealalla on aika kääntää katse tien pinnasta korkeuksiin. Älyliikenteen innovaatioita löytyy niin avaruussään sovelluksista kuin paikkatietointensiivisistä toteutuksista.  Tästä syystä avaruus valikoitui teemaksemme ensimmäiseen by Women in ITS -iltapäiväämme 2.11.2022 Tapahtuman puhujat, Minna Palmroth Helsingin yliopistosta ja Heidi Kuusniemi Vaasan yliopistosta, ovat alan johtavia…

Space in ITS by Women in ITS

Kutsu sinulle ja kollegallesi

Space in ITS by Women in ITS 2.11.2022

Avaruus on uusi megatrendi ja myös liikennealalla on aika kääntää katse tien pinnasta korkeuksiin. Älyliikenteen innovaatioita löytyy niin avaruussään sovelluksista kuin paikkatietointensiivisistä toteutuksista. 

Tästä syystä avaruus valikoitui teemaksemme ensimmäiseen by Women in ITS -iltapäiväämme 2.11.2022

Luvassa on siis hieno tilaisuus päästä kuulemaan viimeisistä edistysaskeleista avaruuden, datan ja tutkimuksen saralla sekä verkostoitumaan ammattilaisten kanssa liikenneaiheiden parissa.

By Women in ITS on ITS Finlandin aloite diversiteetin lisäämiseksi älyliikenteen tapahtumissa ja keskusteluissa. Foorumilla rakennamme yhteyksiä myös kansainvälisesti toimivan Women in ITS -verkoston kanssa.

Olet lämpimästi tervetullut sellaisena kuin olet. Olemme myös sitä mieltä, että jaettu kokemus on paras kokemus, joten voit ilmoittaa mukaan kollegasi samalla ilmoittautumisella! Tilaisuudessa on vain rajallinen määrä paikkoja, joten muistathan ilmoittautua pikaisesti.

Tilaisuus järjestetään 2.11. iltapäivällä Helsinki Partnersin tiloissa osoitteessa Kasarmikatu 36. Nähdään siellä!

Button-its women

Ohjelma:

Jaa sivu eteenpäin

Lisää tapahtumia