Suomen Autokierrätyksen ekosysteemiseminaari 06.06.2024

6.6.2024
Suomi, Seminaari

Tämä seminaari on suunniteltu kokoamaan yhteen alan auto- ja kierrätysasiantuntijat, kierrätysoperaattorit, poliittiset päättäjät sekä muut toimijat, ja keskustelemaan ajoneuvojen kierrätyksen uusimmista suuntauksista, haasteista ja edistysaskelista.

Innoissamme ilmoitamme tulevasta tapahtumasta, joka tulee olemaan sekä valaiseva että informatiivinen autojen kierrätysalan ammattilaisille ja muille sidosryhmille. Tule mukaan autojen kierrätyksen ekosysteemiseminaarin.

Päivämäärä: 06.06.2024.
Aika: 12:30-17:00
Tapahtumapaikka: Botta, Museokatu 10, 00100 Helsinki

Ohjelma

AikaOhjelma
12:30Tilaisuuden avaus:
Kai Mykkänen, Ympäristö- ja ilmastoministeri
Mervi Sivula, Pirkanmaan ELY-keskus – Ajoneuvojen tuottajavastuu tukee laadukasta jätteenkäsittelyä
Laura Eiro, liikenne- ja viestintäministeriö – Datalla kasvua ja kestävyyttä liikennejärjestelmään
Heikki Aura, Sitra – Miten datatalous edistää kestävää kasvua ja kilpailukykyä
Asko Juvonen, SAS Institute Oy – Vastuullisempaa tuotantoa datan ja tekoälyn avulla
14:15Tauko (30 min)
Juha Kenraali, Suomen Autokierrätys Oy – Tuottajavastuun, datan ja tekoälyn merkitys ajoneuvojen kierrätyksessä
Lasse Nykänen, Vediafi Oy – Suomen Autokierrätyksen sähköisen palvelualustan (DELV) esittely
Henna Knuutila, Turun Ammattikorkeakoulu – Autosta materiaalit talteen ja kiertoon – autonpurkumenetelmien, teknologisen kehityksen, automaation, materiaalikierron ja liiketoiminnan näkökulmia
Kiertotalouspaneeli: Pitääkö tulevaisuus rakentaa kierrätysmateriaalien varaan?
  • Tuomas Haikka, Kuusakoski Oy
  • Olli Alanen, ERP Finland ry
  • Niko Nyyssönen, Kajaanin Romu Oy
  • Johanna Alakerttula, Akkukierrätys Pb 
Tilaisuuden moderoi Mari Haavisto, toimittaja/ toimitusjohtaja, Sus+Com Agency
16:00-17:00Cocktailtilaisuus

Tämä seminaari on suunniteltu kokoamaan yhteen alan auto- ja kierrätysasiantuntijat, kierrätysoperaattorit, poliittiset päättäjät sekä muut toimijat, ja keskustelemaan ajoneuvojen kierrätyksen uusimmista suuntauksista, haasteista ja edistysaskelista. Seminaarissa kuullaan, miten tekoälyllä voidaan tehostaa toimintaa ja miten datalla voidaan tukea liiketoimintaa. Seminaarissa myös esitellään, miten luodaan digitaalinen kaksonen ajoneuvojen romutusprosessista. Seminaari on erinomainen tilaisuus verkostoitua kollegoiden kanssa, jakaa tietoa ja saada uusia näkemyksiä ajoneuvojen kierrätyksen tulevaisuudesta.

Seminaarin tarkoitus on syventyä kierrätyksen nykyliiketoimintaan ja tarjota keskustelufoorumi asiantuntevalle vuoropuhelulle ajoneuvojen kierrätyksen nykyisistä käytännöistä, haasteista ja tulevaisuuden suuntauksista.

Olitpa sitten alan kokenut ammattilainen tai alan uusi tulokas, tämä tapahtuma tarjoaa kattavan yleiskatsauksen autojen kierrätyksen ekosysteemistä ja sen tulevista suuntauksista. Virallisen tilaisuuden jälkeen klo 16-17 seminaari päättyy cocktaileihin, joiden aikana voi verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia muiden osallistujien kanssa.

Pysy kuulolla ja varaathan jo nyt tilaisuuden kalenteristanne. Jos teillä on kysyttävää tai tarvitsette lisätietoja, ottakaa meihin yhteyttä: juha.kenraali@autokierratys.fi

Tapahtuman kumppanit

ITS Finland ry - internetsivut
Jaa sivu eteenpäin

Lisää tapahtumia