Haemme markkinointiviestinnän koordinaattoria

Etsitkö uutta, merkityksellistä, suuntaa urallasi? Hae töihin ITS Finlandille! Teemme työtä älykkään ja kestävän liikenteen parissa aktiivisessa yhteistyössä alan yritysten, julkisten toimijoiden ja tutkimusalan kanssa. Verkostomme työn tulokset näkyvät sujuvampana ja turvallisempana liikkumisena, edistyksellisinä digitaalisina teknologioina ja palveluina sekä erityisesti liikenteen kestävämmän tulevaisuuden ratkaisuissa.

Työpaikkakuvaus

ITS Finland on älykkään liikenteen voittoa tavoittelematon yhdistys ja verkosto, jossa on yli 100 jäsentä liikennealan startupeista teknologiajätteihin, korkeakouluihin ja tutkimuslaitoksiin sekä kaupunkeihin ja viranomaisiin. Missiomme on edistää kestävää ja kaikille käyttäjäryhmille saavutettavaa liikennettä digitalisaation keinoin. Teemme tätä vaikuttamalla alan lainsäädäntöön ja rahoitukseen, verkostoimalla alan toimijoita sekä kertomalla tarinaa alan innovaatioista ja onnistumisista Suomessa ja kansainvälisesti.

ITS Finland etsii

markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria b2b-markkinoinnin määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattorina toimit tiiviissä yhteistyössä yhdistyksen jäsenistön kanssa ja olet keskeisessä roolissa pohjoismaisten ITS-yhdistysten verkoston kehittämisessä. Tehtävänäsi on yhdessä alan laajan toimijakentän kanssa rakentaa Suomen älykkään ja kestävän liikenteen menestystarinaa viestinnän sekä tapahtumien avulla.

Roolissa vastaat muun muassa:

 • Yhdistyksen markkinoinnin ja viestinnän vuosisuunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta
 • Liikennealan kestävän kasvun ohjelman viestinnästä
 • Kansallisten ja kansainvälisten tapahtumien koordinoinnista
 • Verkkosivujen sisällöntuotannosta, ylläpidosta ja kehittämisestä
 • Yhdistyksen somekanavien päivittämisestä ja kehittämisestä
 • Alan kansallisista ja kansainvälisistä uutisista viestimisestä verkostolle
 • Pohjoismaisen liikennealan brändin rakentamisesta yhdessä Pohjoismaiden ja Viron ITS-yhdistysten kanssa

Mitä odotamme hakijalta

Työskentelemme parhaiten yhteistyössä muiden kanssa – tätä odotamme sinultakin. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia. Tartut tehtäviin ja viet ne maaliin.

Sinulla on jo kokemusta tehtävistä liikenne- tai teknologia-alalta tai aito halu oppia ymmärtämään toimialaa pintaa syvemmältä.

Tämän lisäksi sinulla on vähintään 3 vuotta haettavaan työtehtävään liittyvää työkokemusta, mukaan lukien:

 • Kokemusta monikanavaisesta viestinnästä ja markkinoinnista
 • Kokemusta erilaisten tapahtumien koordinoinnista
 • Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • Soveltuva korkeakoulututkinto
 • Lisäksi arvostamme kokemusta kansainvälisessä työympäristössä
 • WordPress-osaaminen katsotaan eduksi

Miksi ITS Finland?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan tehtäväkentän liikennealan kärkitoimijoiden kanssa sekä merkityksellisen tavoitteen työllesi. Saat hienon mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi liikennealan tulevaisuuden mielenkiintoisessa maailmassa sekä monipuolisen työn viihtyisässä toimistossa Helsingin ydinkeskustassa ja mahdollisuuden etätöihin.

Pääset verkostoitumaan laajasti alan suomalaisten toimijoiden kanssa ja tekemään tiivistä yhteistyötä pohjoismaisten sisaryhdistystemme kanssa muun muassa kansainvälisten tapahtumiemme puitteissa.

Hae nyt ja lähde rakentamaan puitteita kestävälle liikenteelle

Työsuhde on määräaikainen ja kokopäiväinen ja päättyy 31.12.2023.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 14.8.2022 mennessä otsikolla ”Markkinointiviestinnän koordinaattori” osoitteeseen marko.forsblom@its-finland.fi. Ethän aikaile, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Forsblom, toiminnanjohtaja, ITS Finland ry: marko.forsblom@its-finland.fi, +358 405145100.