Haemme markkinointiviestinnän koordinaattoria

Suomi, Yleinen

ITS Finland etsii markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria b2b-markkinoinnin määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Lue työpaikkailmoituksesta haettavan tehtävän mielenkiintoisista vastuualueista ja hae paikkaa!

Etsitkö uutta, merkityksellistä, suuntaa urallasi? Hae töihin ITS Finlandille! Teemme työtä älykkään ja kestävän liikenteen parissa aktiivisessa yhteistyössä alan yritysten, julkisten toimijoiden ja tutkimusalan kanssa. Verkostomme työn tulokset näkyvät sujuvampana ja turvallisempana liikkumisena, edistyksellisinä digitaalisina teknologioina ja palveluina sekä erityisesti liikenteen kestävämmän tulevaisuuden ratkaisuissa.

Työpaikkakuvaus

ITS Finland on älykkään liikenteen voittoa tavoittelematon yhdistys ja verkosto, jossa on yli 100 jäsentä liikennealan startupeista teknologiajätteihin, korkeakouluihin ja tutkimuslaitoksiin sekä kaupunkeihin ja viranomaisiin. Missiomme on edistää kestävää ja kaikille käyttäjäryhmille saavutettavaa liikennettä digitalisaation keinoin. Teemme tätä vaikuttamalla alan lainsäädäntöön ja rahoitukseen, verkostoimalla alan toimijoita sekä kertomalla tarinaa alan innovaatioista ja onnistumisista Suomessa ja kansainvälisesti.

ITS Finland etsii

markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria b2b-markkinoinnin määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattorina toimit tiiviissä yhteistyössä yhdistyksen jäsenistön kanssa ja olet keskeisessä roolissa pohjoismaisten ITS-yhdistysten verkoston kehittämisessä. Tehtävänäsi on yhdessä alan laajan toimijakentän kanssa rakentaa Suomen älykkään ja kestävän liikenteen menestystarinaa viestinnän sekä tapahtumien avulla.

Roolissa vastaat muun muassa:

 • Yhdistyksen markkinoinnin ja viestinnän vuosisuunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta
 • Liikennealan kestävän kasvun ohjelman viestinnästä
 • Kansallisten ja kansainvälisten tapahtumien koordinoinnista
 • Verkkosivujen sisällöntuotannosta, ylläpidosta ja kehittämisestä
 • Yhdistyksen somekanavien päivittämisestä ja kehittämisestä
 • Alan kansallisista ja kansainvälisistä uutisista viestimisestä verkostolle
 • Pohjoismaisen liikennealan brändin rakentamisesta yhdessä Pohjoismaiden ja Viron ITS-yhdistysten kanssa

Mitä odotamme hakijalta

Työskentelemme parhaiten yhteistyössä muiden kanssa – tätä odotamme sinultakin. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia. Tartut tehtäviin ja viet ne maaliin.

Sinulla on jo kokemusta tehtävistä liikenne- tai teknologia-alalta tai aito halu oppia ymmärtämään toimialaa pintaa syvemmältä.

Tämän lisäksi sinulla on vähintään 3 vuotta haettavaan työtehtävään liittyvää työkokemusta, mukaan lukien:

 • Kokemusta monikanavaisesta viestinnästä ja markkinoinnista
 • Kokemusta erilaisten tapahtumien koordinoinnista
 • Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • Soveltuva korkeakoulututkinto
 • Lisäksi arvostamme kokemusta kansainvälisessä työympäristössä
 • WordPress-osaaminen katsotaan eduksi

Miksi ITS Finland?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan tehtäväkentän liikennealan kärkitoimijoiden kanssa sekä merkityksellisen tavoitteen työllesi. Saat hienon mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi liikennealan tulevaisuuden mielenkiintoisessa maailmassa sekä monipuolisen työn viihtyisässä toimistossa Helsingin ydinkeskustassa ja mahdollisuuden etätöihin.

Pääset verkostoitumaan laajasti alan suomalaisten toimijoiden kanssa ja tekemään tiivistä yhteistyötä pohjoismaisten sisaryhdistystemme kanssa muun muassa kansainvälisten tapahtumiemme puitteissa.

Hae nyt ja lähde rakentamaan puitteita kestävälle liikenteelle

Työsuhde on määräaikainen ja kokopäiväinen ja päättyy 31.12.2023.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 14.8.2022 mennessä otsikolla ”Markkinointiviestinnän koordinaattori” osoitteeseen marko.forsblom@its-finland.fi. Ethän aikaile, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Forsblom, toiminnanjohtaja, ITS Finland ry: marko.forsblom@its-finland.fi, +358 405145100.

Jaa sivu eteenpäin

Lisää kirjoituksia

Automaattiliikenteen koulutusverkosto perustettu
Yleinen

Automaattiliikenteen koulutusverkosto perustettu

Suomalaisten korkeakoulujen yhteistyönä on rakennettu 30 opintopisteen laajuinen opintokokonaisuus, jonka opintojaksot avaavat automaattiautojen teknologisia, eettisiä ja juridisia haasteita, automatisaation ja sähköistymisen tarpeita ajoneuvo- ja liikennejärjestelmäsuunnittelussa sekä ajoneuvoihin, älykkääseen infrastruktuuriin ja liikenteen sähköistymiseen liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia. Erikoistunut Koulutusyhteistyö Vastaa Työelämän Tarpeisiin Automatisoidussa Liikenteessä Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustuksella toteutetussa kehityshankkeessa tavoitteena oli käynnistää uusi koulutusyhteistyötä toteuttava korkeakouluverkosto, joka […]
Kimmo Ylisiurunen - Liikennealan kestävän kasvun ohjelma
Blogi

Kasvuohjelmasta kevään ponnahduslauta kasvuun ja maailmalle

Liikennealan kasvuohjelmissa – ensin kansallisessa kasvuohjelmassa ja sen jälkeen kestävän kasvun ohjelmassa, on vuodesta 2018 alkaen tehty työtä laajalla toimijajoukolla alan yhteisen vision kirkastamiseksi, toimijoiden yhteistyön syventämiseksi sekä yritysvetoisen kasvun ja viennin edistämiseksi. Kasvuohjelman päättymisestä kirjoitettiinkin uutiskirjeessä jo viime vuoden puolella. Nyt, ohjelman päätyttyä vuoden vaihteessa, on hyvä pohtia, mitä meille jäi eväiksi tuleville vuosille […]
ITS Kasvufoorumi yhteistyöllä maailamalle. Nina Kopola BF, Lulu Ranne LVM ja Wille Rydman TEM
Uutinen

Kasvufoorumi ”Yhteistyöllä maailmalle” – Kooste

Viime perjantaina 19.1.2024 koettiin merkittävä tapahtuma liikennealan kestävän kasvun saralla, kun Pikku-Finlandiassa järjestettiin Kasvufoorumi. Tämä tapahtuma merkitsi Liikennealan kestävän kasvun ohjelman päätöstä, mutta samalla se tarjosi näkymän alan tulevaisuuteen, korostaen yhteistyön jatkumista. Seuraavassa tapahtuman esitykset sekä keskeiset puheenaiheet. Jokaisen esiintyjän oma esitys materiaali on katsottavissa esityksen otsikossa olevasta linkistä (pdf). Kasvufoorumin avaus Kasvufoorumin avasivat Liikenne- […]