Haetaan markkinointiviestinnän koordinaattoria ITS Finlandin palvelukseen

Haemme osaavaa ja tekevää 

Markkinointiviestinnän koordinaattoria

rakentamaan kanssamme Suomen liikennealasta tulevaisuuden menestystarinaa.

Tehtävänäsi on yhdessä laajan toimijakentän kanssa rakentaa viestinnällisin keinoin sekä erilaisten tapahtumien avulla Suomen älykkään ja kestävän liikenteen menestystarinaa. Olet mukana aktiivisesti tukemassa yhteistyöhankkeidemme eli liikennealan kestävän kasvun ohjelman ja liikenteen kiertotalous -hankkeen toteutusta. Tekemisessäsi on vahva markkinoinnillinen ote ja rohkea tulevaisuusnäkökulma.

Haemme asiantuntijatiimimme tueksi markkinointiviestinnän asiantuntijaa. Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat markkinointiviestinnän suunnittelu, toteutus ja seuranta, verkkosivujen sisällöntuotanto, ylläpito ja kehittäminen sekä omien some-kanavien julkaisujen suunnittelu ja toteutus. Lisäksi seuraat aktiivisesti alan uutisointia ja olet mukana erilaisten tapahtumiemme suunnittelussa ja toteutuksessa.

Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja tiimitaidot. Tehtävässä onnistuminen edellyttää viestinnän perusohjelmien ja some-kanavien hallintaa, WordPress -osaaminen katsotaan eduksi. Olet innokas oppimaan uutta ja hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia. Olet valmis tarttumaan asioihin ja viet ne maaliin. Nautit yhdessä tekemisestä ja saat ihmiset innostumaan. Odotamme sinulta:

  • Ymmärrystä liikenteen ja liikkumisen toimialasta ja toimijakentästä.
  • Kokemusta monikanavaisesta viestinnästä.
  • Kokemusta erilaisten tapahtumien koordinoinnista ja markkinoinnillista otetta.
  • Hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
  • Vähintään 3 vuotta haettavaan työtehtävään liittyvää työkokemusta.
  • Soveltuvaa tutkintoa, vähintään amk.
  • Lisäksi arvostamme kokemusta kansainvälisessä kentässä ja laajaa verkostoitumista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan tehtäväkentän liikennealan kärkitoimijoiden kanssa. Saat hienon mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi liikennealan tulevaisuuden mielenkiintoisessa maailmassa sekä monipuolisen työn viihtyisässä toimistossa Helsingin ydinkeskustassa ja mahdollisuuden etätöihin.

Työ on vakituinen ja kokopäiväinen. Työ alkaa elo-syyskuun aikana.

Lisätietoja: Marko Forsblom, toiminnanjohtaja, ITS Finland ry: marko.forsblom@its-finland.fi, puh.+358 40 5145 100.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.7.2020 mennessä otsikolla ”Markkinointiviestinnän koordinaattori” osoitteeseen marko.forsblom@its-finland.fi.

Älykkään liikenteen verkosto – ITS Finland ry

ITS Finland ry on älykkään liikenteen verkosto, jonka jäsenet edustavat laajasti liikennealan älykästä ja kestävää tulevaisuutta rakentavia toimijoita. Verkosto on ainutlaatuinen foorumi valtion, kaupunkien, akatemian ja yritysten yhteiselle tekemiselle tulevaisuuden liikennejärjestelmän kehittämiseksi. Lisätietoa ITS Finlandista: http://www.its-finland.fi