Takaisin

Kapsch TrafficCom tarjoaa asiakkailleen koko arvoketjun kattavat ratkaisut alkaen laitteista ja niiden muotoilusta aina asennukseen ja järjestelmien käyttöön.

Kapsch TrafficComin toimittamia älykkäitä liikenneratkaisuja (ITS) käytetään ajoneuvoliikenteen hinnoittelujärjestelmissä, kaupunkikeskusten sisääntulo- ja pysäköintijärjestelmissä, liikenneturvallisuuden valvonnassa, tavarantoimitusten logistiikassa, sähköisessä ajoneuvojen tunnistamisessa ja rekisteröinnissä, liikenteen hallinnannassa, liikenteessä palveluna (MaaS) ja V2X-järjestelmissä.

Kapsch TrafficComin ratkaisut helpottavat tieinfrastruktuurin rahoittamista, lisäävät liikenneturvallisuutta, sujuvoittavat liikennettä ja vähentävät liikenteen aiheuttamaa ympäristörasitusta. Kapsch TrafficComin ydinliiketoimintaa on pitkään ollut monikaistaisten väylien liikennettä häiritsemättömien sähköisten ajoneuvoliikenteen hinnoittelujärjestelmien suunnittelu, rakentaminen ja käyttö. Nykyään Kapsch TrafficComin ydinliiketoiminta kattaa monet muutkin ITS:n osa-alueet.

Kapsch TrafficComin referenssit 44 maasta eri puolilta maailmaa tekevät siitä globaalisti tunnustetun toimittajan. Kapsch TrafficCom on osa Kapsch-konsernia, itävaltalaista, vuonna 1892 perustettua teknologiaan keskittynyttä perheyritystä. Kapsch TrafficComin pääkonttori sijaitsee Wienissä Itävallassa, ja sillä on tytäryhtiöitä ja edustustoja 33 maassa. Yhtiö on listattu Wienin pörssiin (KTCG) vuonna 2007. Konsernissa on yli 4 800 työntekijää ja liikevaihto tilikautena 2016/2017 oli 649 miljoonaa euroa.

Vieraile sivustolla

www.kapsch.net