Takaisin

Nodeon Finland Oy on vuonna 2013 perustettu kriittisen infran teknologia-asiantuntija.

Visionamme on olla tunnettu ja arvostettu teknologian asiantuntijapalveluiden ja tuoteratkaisujen tarjoaja rakennetun ympäristön, infrastruktuurin ja erityisesti älykkään liikenteen alueilla. Autamme asiakkaitamme järjestelmien älykkyyden ja automaation lisäämisessä sekä tiedonkeruussa järjestelmien toiminnan kaikissa eri vaiheissa. Tarjoamme ratkaisuja järjestelmien toiminnan reaaliaikaiseen seurantaan ja optimointiin, turvallisuuden parantamiseen sekä toiminnan ennakointiin ja automatisointiin.

Asiantuntioillamme on yli 100 vuoden ja yli 100 älykkään liikenteen projektin kokemus 20 vuoden ajalta liikenteenohjausjärjestelmien suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Asiantuntijuutemme rakentuu neljän teknologiapilarin varaan: ohjelmistosuunnittelu, tietoliikenneratkaisut, automaatio- ja sähkösuunnittelu. Erityisosaamistamme ovat haasteet, joissa kaikki osaamisalueemme yhdistellään yhdeksi saumattomaksi kokonaisratkaisutoimitukseksi. Palvelumme ulottuvat ratkaisujen alkuvaiheen suunnittelusta ja konsultoinnista, ratkaisutoimituksiin ja niiden elinkaaren hallintaan.

Vieraile sivustolla

www.nodeon.com