Takaisin

Roadscanners Oy on konsulttitoimisto ja ohjelmistoalan yritys, joka on aloittanut myös mittausinstrumenttien valmistuksen ja myynnin.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Rovaniemellä ja vuodesta 2001 lähtien yrityksellä on ollut sivukonttori Tampereella ja vuodesta 2007 Helsingissä. Roadscanners Oy:llä on tytäryhtiöitä seuraavasti; Roadscanners Sweden AB (Borlänge, Ruotsi), Roadscanners Central Europe (Praha, Czech), Roadscanners Norway AS (Kirkenes, Norja), Roadscanners USA Inc. (Dover, USA).

Yrityksen liiketoiminnassa on keskitytty liikenneinfrastruktuurin eli teiden, rautateiden, katujen, siltojen ja lentokenttien kunnon analyyseihin, hoidon ohjauksen ja parantamisen suunnitteluun sekä laadunvalvontaan. Yrityksen erityisenä vahvuutena kansainvälisesti pidetään asiantuntemusta maatutkateknologiassa sekä tienrakennusmateriaalien sähköisten, mekaanisten ja kemiallisten ominaisuuksien tuntemuksessa.

Uusina teknologioina on viime vuosien aikana tullut mukaan lämpökameratekniikka, laserkeilaintekniikka sekä kiihtyvyysanturit. Merkittävä osa yrityksen liiketoiminnasta suuntautuu Road Doctor® -ohjelmistoversioiden kehittämiseen, myyntiin, koulutukseen ja ohjelmistotukeen.

ROADSCANNERS OY
Varastotie 2,
96100 ROVANIEMI, FINLAND

Tel. int. +358 (0)207 815 660
Fax int. +358 (0)207 815 662
info@roadscanners.com

Vieraile sivustolla

www.roadscanners.com