Takaisin

Kohtaat meidät joka päivä planeettamme teillä. Tuotteemme, järjestelmämme, palvelumme ja kokonaisratkaisumme tekevät matkustamisesta turvallista ja kätevää liikkujille. SWARCO:n perustajan Manfred Swarovskin hengessä ylpeydellä korostamme olevamme ketteriä, innovatiivisia ja luotettavia.

Liikenneteknologiaryhmä SWARCO, jonka pääkonttori sijaitsee Wattensissa lähellä Innsbruckia, Itävallassa, toimii kansainvälisenä tuotantolaitosten, toimistojen ja kumppaneiden verkostona ympäri maailmaa. Yhdessä tarjoamme yhden kattavimmista ratkaisuvalikoimista tienmerkintään, opasteisiin, kaupunkiliikenteen hallintaan, pysäköintiin, moottoritie- ja tunnelinhallintaan, joukkoliikenteeseen ja katuvalaistukseen. Yhdistämme ajoneuvot tieinfrastruktuuriin, autamme latausinfrastruktuurin luomisessa sähköliikkuvuuden edistämiseksi ja tarjoamme modulaarisia ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka tukevat huomisen liikkuvuutta ja tekevät yhteisöistämme elinkelpoisempia.

SWARCO:n 5 300 liikenneteknologiaan erikoistunutta asiantuntijaa odottavat innolla yhteistyötä kanssanne, jotta voimme luoda ratkaisun, joka vastaa yrityksenne yksilöllisiä tarpeita.

Vieraile sivustolla

www.swarco.com