Takaisin

YSP Oy on suomalainen älykkään liikenteen ja erilaisten älykkäiden ohjausjärjestelmien asiantuntijayritys.

Olemme osa kansainvälistä Dynniq -konsenia, joka on yksi Euroopan johtavista älykkään liikenteen ratkaisutoimittajista. Yrityksen tärkeimmät arvot ovat innovatiivisuus, ympäristöystävällisyys, dynaamisuus ja turvallisuus. Hyödynnämme koko konsernin laaja-alaista osaamista ja kokemusta asiakkaidemme eduksi.

Yrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus korkealaatuisten teknisten kokonaisratkaisuiden toimittamisesta niin kotimaassa kuin ulkomailla. Olemme toimittaneet yli 100 älykkään liikenteen ohjaus- ja hallintajärjestelmää (mm. maantiet- ja moottoritiet, tunnelit, sillat, raja-asemat ja pysäköinti).

YSP:n nimeen on koko yrityksen toiminnan ajan liitetty luotettavuus, korkea osaaminen ja asiakaslähtöisyys, mistä osoituksena on pitkät ja luottamukselliset välit niin tilaajiin kuin muihin alan toimijoihin. Automaatio-, sähkö- ja ICT-alueiden monipuolisen osaamisen ja tiiviin yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan ratkaisuja, joissa asiakkaan järjestelmän eri osa-alueiden eritysipiirteet on huomioitu ja yhteensopivuus taattu. ICT-alueella omaamme pitkän kokemuksen asiakaskohtaisiin tarpeisiin räätälöidyistä ohjelmistoratkaisuista sekä tietoliikenneverkkojen vaativista suunnittelu-, konsultointi- ja toteutustehtävistä.

Pystymme vastaamaan myös hankkeiden elinkaaren mittaisiin haasteisiin tarjoamalla palveluita esisuunnittelusta laitetoimituksiin ja ylläpitotehtäviin. Yrityksemme palveluksessa on 28 alan ammattilaista Suomessa ja koko Dynniq konsernin palveluksessa maailmanlaajuisesti on yli 1800 työntekijää.