ITS Eurooppa kongressi Lissabonissa

Suomi, Uutinen, Yleinen

ITS: The Game Changer ERTICO – ITS Europe ja Lissabonin kaupunki isännöivät viidettätoista ITS:n Euroopan kongressia Lissabonissa, Portugalissa 22.-24.5.2023. Tapahtuma järjestetään Lissabonin kongressikeskuksessa. Teknologian kehityksen sekä sosiaalisten ja ympäristöön liittyvien tarpeiden vauhdittama älykkäiden liikennejärjestelmien kehityksen nopeus ja laajuus ovat ennennäkemättömiä. ITS on jo tehnyt liikenteestä paljon tehokkaampaa, kysyntään vastaavaa ja turvallisempaa. Tapahtuman slogan ”The Game…

ITS European Congress Lisbon

ITS: The Game Changer

ERTICO – ITS Europe ja Lissabonin kaupunki isännöivät viidettätoista ITS:n Euroopan kongressia Lissabonissa, Portugalissa 22.-24.5.2023. Tapahtuma järjestetään Lissabonin kongressikeskuksessa.

Venue Front Lisbon Congress Center

Teknologian kehityksen sekä sosiaalisten ja ympäristöön liittyvien tarpeiden vauhdittama älykkäiden liikennejärjestelmien kehityksen nopeus ja laajuus ovat ennennäkemättömiä. ITS on jo tehnyt liikenteestä paljon tehokkaampaa, kysyntään vastaavaa ja turvallisempaa. Tapahtuman slogan ”The Game Changer”, kuvaa käsillä olevaa muutosta älykkäässä liikenteessä, joka tulee jatkossakin muuttamaan liikenteen pelikenttää – ja meitä.
ITS European Congress on vuosittainen konferenssi, joka keskittyy älykkäiden liikennejärjestelmien (ITS) kehittämiseen Euroopassa.

Suomi on edustettuna Pohjoismaisessa Nordic+ paviljongissa yhdessä Pohjoismaiden ja Baltian ITS kumppaneiden kanssa. Suomesta on hyvä edustus yrityksiä ja julkisen sektorin aktiivisia ITS alan toimijoita esittelemässä palveluja ja verkostoitumassa kansainvälisesti.

Kongressissa käsitellään laaja-alaisesti erilaisia aiheita, kuten älykkäitä liikennejärjestelmiä, liikenteen automatisointia, kestävää liikennettä, kaupunkien liikkuvuutta ja tietoliikennetekniikkaa.
Kongressiin odotetaan yli 2000 alan ammattilaista, tutkijaa ja johtajaa ympäri Eurooppaa ja muualta maailmasta. Tapahtuma tarjoaa tilaisuuden verkostoitua, jakaa ajatuksia ja oppia uutta alan johtavilta asiantuntijoilta.

Kongressissa järjestetään erilaisia näyttelyitä, demoja ja paneelikeskusteluja, joissa esitellään uusia teknologioita, ratkaisuja ja palveluita älykkään liikenteen alalla. Tapahtuma on erinomainen tilaisuus pysyä ajan tasalla älykkään liikenteen uusimmista kehityksistä ja tutustua alan edelläkävijöihin.

Kongressin teemat:

  • Yhteistyössä tapahtuva, yhdistetty ja automatisoitu liikkuvuus
  • Uudet liikkuvuuspalvelut
  • Rahti ja logistiikka
  • Digitalisaatio ja datan arvoketju
  • Tulevaisuuden liikenteenhallinta

Katso kongressin ohjelma tästä.

Varmista itsellesi liput ITS European Congress 2023 -kongressiin tästä.

Katso kongressin pohjakartta näytteilleasettajista tästä.

Lue kongressista viimeisimmät uutiset tästä. 

ITS European Congress Lisbon 2023 -tapahtuma tarjoaa yrityksille mahdollisuuden saada näkyvyyttä, verkostoitua muiden alan toimijoiden kanssa, jakaa tietämystään alalta, saada uutta tietoa alan kehityksestä, oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan sekä vahvistaa brändiään alan asiantuntijana.

ERTICO – ITS

ERTICO – ITS Europe perustettiin vuonna 1991 15 alan johtajan ja Euroopan komission aloitteesta täyttämään tutkimuksen ja maanteiden liikkuvuuspalvelujen käyttöönoton välinen kuilu. Kahden viime vuosikymmenen aikana ERTICO on toteuttanut kymmeniä eurooppalaisia hankkeita, järjestänyt 38 Euroopan ja maailman ITS-kongressia, kasvanut 15:stä 120:een kumppaniin, ollut keskeisessä asemassa julkisissa kuulemisissa ja poliittisissa ohjelmissa ja luonut pitkäaikaisia suhteita keskeisiin toimijoihin Euroopassa, Yhdysvalloissa, Japanissa ja Kiinassa. ITS Finland on osa ITS Nationals verkostoa.

Jaa sivu eteenpäin

Lisää kirjoituksia