Sanni Remonen markkinointiviestinnän tehtäviin

Suomi, Uutinen

Sanni Remonen liittyy ITS Finlandin tiimiin 1.10.2020 alkaen ja tulee vastaamaan yhdistyksen markkinointiviestinnästä sekä jäsenviestinnästä.

Sanni Remonen liittyy ITS Finlandin tiimiin 1.10.2020 alkaen ja tulee vastaamaan yhdistyksen markkinointiviestinnästä sekä jäsenviestinnästä.

Sannilla on kuuden vuoden kokemus markkinointiviestinnän eri tehtävistä IT-alalta useilta toimialoilta ja uusimpien teknologioiden parista. Viimeisimpinä vuosina Sanni on toiminut markkinointipäällikkönä keskittyen markkinointiviestinnän ja liiketoiminnan kehittämiseen CGI:n liikenteen ja kaupan toimialoilla.

– Liikkumisen murros ja uudet palvelut ovat tempaisseet minut mukaansa jo aiemmin kiinnostavuudellaan ja vallitseva maailmantilanne vain kiihdyttää toimialan muutosta. Olen innoissani tilaisuudesta päästä olemaan entistä tiiviimmin osana toimialan ja liikenteen verkoston kehitystä ITS Finlandilla ja odotan yhteistyötä verkoston jäsenien kanssa, mahtavia uusia työkavereita unohtamatta, Sanni tiivistää.

Sannille tärkeintä on hyvä fiilis ja yhdessä tekeminen. Sanni on tiimin sparraaja – kuuntelee, auttaa kiteyttämään ja tuo oman näkemyksensä esiin. Aktiivinen peluri ei pelkää haasteita, eikä huonoa huumoria.

Aamut, sisustus ja Helsinki ovat lähellä Sannin sydäntä ja kalenterissa on aina aikaa aamupalatapaamiselle tai brunssille. Ruokaharrastusta Sanni tasapainottaa crossfit-harrastuksen parissa. Töölöläisenä tuleva työmatka taittuu kätevästi sporalla tai aurinkoisena päivänä toimistolle kävellen.

Jaa sivu eteenpäin

Lisää kirjoituksia