Uusi maksulaite mahdollistaa pysäköinnin ja latauksen maksamisen tavallisella maksukortilla

Suomi, Uutinen

Semel Oy tuo yhdessä Modulsystem Sweden AB:n kanssa markkinoille uuden pysäköintiin ja sähköautojen lataukseen soveltuvan TouchPayGo maksulaitteen, joka mahdollistaa pysäköinnin ja sähköautolatauksen maksamisen tavallisella maksukortilla. TouchPayGo maksulaitteen lanseeraus tapahtuu Tukholman eCarExpo tapahtuman yhteydessä helmikuussa 2023. Ruotsissa suunnitellussa ja valmistetussa maksulaitteessa on 10” kosketusnäyttö ja EMV-maksukortit hyväksyvä maksupääte. Maksulaite pystyy ohjaamaan useita latausasemia. Asiakas valitsee maksulaitteesta…

TouchPayGo maksulaite

Semel Oy tuo yhdessä Modulsystem Sweden AB:n kanssa markkinoille uuden pysäköintiin ja sähköautojen lataukseen soveltuvan TouchPayGo maksulaitteen, joka mahdollistaa pysäköinnin ja sähköautolatauksen maksamisen tavallisella maksukortilla. TouchPayGo maksulaitteen lanseeraus tapahtuu Tukholman eCarExpo tapahtuman yhteydessä helmikuussa 2023.

Ruotsissa suunnitellussa ja valmistetussa maksulaitteessa on 10” kosketusnäyttö ja EMV-maksukortit hyväksyvä maksupääte. Maksulaite pystyy ohjaamaan useita latausasemia.

Asiakas valitsee maksulaitteesta haluamansa latausaseman sekä pysäköinti- ja latausajan, jonka perusteella laite tekee katevarauksen asiakkaan maksukortille ja avaa latauksen valitulla asemalla minkä jälkeen lataus voidaan käynnistää. Syöttämällä ja tallentamalla omat taustatietonsa laitteeseen asiakas saa halutessaan pysäköinnin ja latauksen päätyttyä kuitin sähköpostiinsa. Pysäköintioperaattori pystyy web-käyttöliittymällä helposti hallinnoimaan ja ylläpitämään latausasemien hinnastoja ja asetuksia. Kattavan raportoinnin lisäksi operaattori voi käyttöliittymän avulla seurata ja valvoa järjestelmän käyttöä.

TouchPayGo maksulaite voidaan myös kytkeä Modulsystem AB:n DAC (DoorAccessControl) yksikköön, jolloin voidaan valvoa ja ohjata pääsyä esimerkiksi parkkihalliin.

TouchPayGo maksulaite voidaan asentaa kiinnittämällä seinään tai vaihtoehtoisesti lattiaan.

 

Jaa sivu eteenpäin

Lisää kirjoituksia