ITS Finlandin Syysseminaari

18.11.2021
Suomi

Kiertotalous on uusi musta. Ja data on väripaletti, josta liikennealan toimijat luovat mustan eri sävyjä. Tervetuloa kuulemaan ITS Finlandin syysseminaariin datan roolista liikenteen kiertotalouden ytimessä.

ITS Finlandin syysseminaari 2022

Data mahdollistaa liikenteen kiertotalouden

Kiertotalous on uusi musta. Ja data on väripaletti, josta liikennealan toimijat luovat mustan eri sävyjä. Tervetuloa kuulemaan ITS Finlandin syysseminaariin datan roolista liikenteen kiertotalouden ytimessä. Mukana kiehtovia tarinoita alan tulevaisuudesta kertomassa on alan kärkikaartia niin viranomais-, NGO kuin yrityspuolelta. Ja fyysisenä tapahtumana tarjolla on taas fantastinen mahdollisuus verkostoitua alan keskeisten toimijoiden kanssa.

ITS Finlandin syysseminaari järjestetään 18.11.2021 klo 13 – 17 elokuvateatteri Maximissa, Kluuvikatu 1. Tilaisuutta ei striimata etäyleisölle.

Ohjelma: Keskiössä datan ympärille rakentuva liikenteen kiertotalous

Syysseminaarimme keskittyy tällä kertaa liikenteen kiertotalouden ja suomalaisen yrityskentän liiketoimintaympäristöön vaikuttavan ison kuvan kirkastamiseen, olemassa olevien kiertotalouden periaatteiden mukaisten business casejen esille nostamiseen ja uusien jäsentemme esittäytymiseen.

Iltapäivän ohjelma rytmittyy jälleen kolmen kattoteeman alle: 

Kuulemme kiertotalouden eurooppalaisen kehityksen suuntaviivoista, vaikutukssista ja mahdollisuuksista älykkään liikenteen markkinaan.

Tämän jälkeen laskeudumme kiertotalouden periaatteiden mukaan toimivien yritysten arkeen ja kuulemme, kuinka kannattavaa liiketoimintaa harjoitetaan ja kehitetään jo tänään.

Iltapäivän kruunaa ITS Finlandin uusien jäsenten esittäytymiskierros, jossa kuulemme lisää datan roolista ja merkityksestä yritysten arjessa.

Aikataulu ja puhujat:

13.00 Kahvit, suolaista ja makeaa

13.30 Tilaisuuden avaus, hallituksen puheenjohtaja Karri Salminen, ITS Finland

13.40 Kiertotalouden eurooppalaisen kehityksen suuntaviivat, vaikutukset ja mahdollisuudet älykkään liikenteen markkinaan

Kiertotalous ja liikenne, Juhani Damski, kansliapäällikkö, Ympäristöministeriö

Kestävää kasvua ja kilpailukykyä datapohjaisilla kiertotalouden liiketoimintamalleilla, Jyri Arponen, projektijohtaja, Reilu datatalous, Sitra

Kestävyys ja infrastruktuurisijoittaminen, Kimmo Lehto, sijoitusjohtaja, Taaleri

14.25 Tauko

14.50 Kiertotalouden periaatteiden mukaista liiketoimintaa datan avulla

Kiertotalouden ja datatalouden yhdistäminen autojen kierrätyksessä, Juha Kenraali, toimitusjohtaja, Suomen autokierrätys 

Palveluistuvan pyöräilyn Vapaus – case työsuhdepyörä, Mikko Ampuja, toimitusjohtaja, Vapaus

Kiertotalous ja elinvoima -tulevaisuuden mahdollisuudet, Sami Sulkko, Vice President, Local Government, CGI Suomi

15.35 Tauko

15.50 ITS Finlandin uudet jäsenet esittäytyvät

Bigdatalla liikkumisesta turvallisempaa, Erik Lindbohm, toimitusjohtaja, Safety4Traffic

Industrial Revolutions and A New Smart Infrastructure, Jukka Lepistö, johtaja, Siili Solutions

Proxion – älykkäällä raideliikenteellä kohti kasvavaa, kestävää raideliikennettä, Mikko Oksanen, myyntipäällikkö, Proxion

16.20 Yhteenveto, Eemil Rauma, CIO, ITS Finland

16.30 Verkostoitumista ja kokkarit

17.30 Tilaisuus päättyy

Jaa sivu eteenpäin

Lisää tapahtumia